31-08-13

Woon je in Erembodegem? Rijd je door Erembodegem? Werk je in Erembodegem?

Erembodegem Mobiel en Leefbaar voor iedereen!!!

Woon je in Erembodegem? Rijd je door Erembodegem? Werk je in Erembodegem?
 Dan heb je zeker al eens gevloekt op het verkeer!
 
Enkele bewoners van de Keppestraat hebben zich rond de tafel gezet, om het studiebureau en het stadsbestuur een handje te helpen bij hun plannen om het verkeer in Erembodegem te regelen.
 
Omdat wij hier al een tijdje wonen, vinden we dat we goed geplaatst zijn om de zeven knelpunten op een rijtje te zetten. Maar jullie kunnen dat ook!
 Alle bewoners van de Keppestraat - Erembodegem-Dorp - Hogeweg, laat ons onze gedachten samen leggen en bundelen.
 
Laat ons op deze pagina of op de blog weten welke problemen je ondervindt en of je goede oplossingen ziet. Om het een beetje overzichtelijk te houden willen we graag dat je je reactie plaatst onder één van volgende rubrieken:
 1. voetganger
 2. fietser
 3. parkeren
 4. openbaar vervoer
 5. vrachtvervoer
 6. snelheid
 7. aanplantingen
 
Het zou ook fijn zijn als je erbij wil zetten of je "bestemmingsverkeer" bent of "doorgangsverkeer", dat wil zeggen dat je naar Erembodegem komt om er te blijven of door Erembodegem komt om ergens anders naartoe te gaan.
 
We plannen midden oktober een bijeenkomst om de reacties te bespreken, dus graag voor eind september je hart luchten ;-)
 
Als je ook ergens hinder ondervindt van te snelle of te gevaarlijke verkeerssituaties, kan je bijgaande raamposter afdrukken en aan je raam hangen. Daarmee kan je je bezorgdheid uiten naar de andere bewoners, naar de mensen van het studiebureau en van het stadsbestuur. 

 

 

 

 

flyer.jpg