20-01-14

nieuw Mailadres voor Mobiel Erembodegem

vanaf vandaag kan iedereen ons ook bereiken via : erembodegemmobiel@gmail.com

 

Commentaren

Geachte,

Is er iets beslist op de gemeenteraad van 25/02/2013 ?

Met vriendelijke groeten,

Gepost door: Smekens Ludwig | 22-03-14

Reageren op dit commentaar

Aan de leden van Erembodegem mobiel,

Als gemeenteraadslid wonende in Erembodegem ben ik net zoals jullie begaan met de leefbaarheids - en mobiliteitsproblemen in onze gemeente. Ik wil jullie graag op de hoogte houden van wat er op gemeentelijk vlak ondernomen wordt. Zoi is er donderdag aanstaande een commissievergadering openbare werken en mobiliteit waarbij naast andere agendapunten ook de evalutie van het proefproject in de Alfons Van De Maele straat op de agenda staat waar ik naar gevraagd had. Deze vergadering is openbaar en gaat door op 20/11/2014 om 19 uur in het Belfort op de tweede verdieping. Tevens staat er een agendapunt op de gemeenteraad van 25/11/2014 over de uitbreiding van de de blauwe zone in de dorpskern. Onder andere de Termurenlaan, de Kaai, gedeelte van de Gaston De Schepperstraat, de hogeweg tussen Gerstenstraat en de brug, de Wilgstraat en de Vredestraat.
Met vriendelijke groeten,

Johan De Veylder

Gepost door: Johan De Veylder | 15-11-14

Reageren op dit commentaar

Geachte,

De uitbreiding van de blauwe zone in de dorpskern is misschien wel een goed idee, maar dit wordt nu al niet gerespecteerd en er gebeurt geen controle. Wat is het nut er dan van.

Het proefproject in Alfons Van de Maelestraat is zeker niet in het voordeel van de drukte in de Keppestraat; zou het niet beter zijn om de richting in de Melkweg terug om te draaien.

Ik hoop dat er iets grondig verandert - en liefst zo vlug mogelijk - zodat de Keppestraat veilig en leefbaar wordt. Het weren van vrachtswagens zou al een hele verbetering zijn.

Met vriendelijke groeten,
Smekens Ludwig

Gepost door: Smekens Ludwig | 16-11-14

Aan de leden van Erembodegem mobiel,

Op de commissie mobiliteit van deze avond werd een evaluatie gemaakt over de gewijzigde verkeersafhandling in de
AVD Maelestraat. De huidige toestand wordt bestendigd met dien verstande dat de rijrichting in de Melkweg zal omgekeerd worden. Hierdoor wordt toch tegemoetgekomen aan een wens van jullie vereniging.
Met vriendelijke groeten,

Johan De Veylder
Gemeenteraadslid

Gepost door: De Veylder Johan | 20-11-14

Reageren op dit commentaar

Beste,

Toch nog goed nieuws. Maar wordt de richting van AVD Maelestraat dan geheel behouden, anders kun je niet via de Melkweg, AVD Maelestraat de Ninovesteenweg bereiken; zodat de Keppestraat toch een deel ontlast wordt van het verkeer.

Met vriendelijke groeten,

Ludwig Smekens

Gepost door: Smekens Ludwig | 01-12-14

Beste,

Ik heb vernomen dat ENKEL de richting van de Melkweg wordt omgedraaid. Dit verandert niets aan de drukte in de Keppestraat en is dus geen tegemoetkoming voor de bewoners.

Met vriendelijke groeten,

Ludwig Smekens

Gepost door: Smekens Ludwig | 10-12-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.